Octo Technologies ontwikkelt op basis van beeldherkenning een toepassing om aanwezige voorzieningen en gebreken in de woning automatisch te registreren. Dit leidt tot een besparing van de opnametijd en een toename van de objectiviteit van de inspectie.

De door de corporatie vastgestelde kwaliteitsniveaus (WILLEN) worden samen met de wettelijke eisen (MOETEN) gekoppeld aan referentiebeelden. Uit onderzoek blijkt dat voor een woningopname 85 tot 90% van de elementen visueel wordt geïnspecteerd. Met behulp van de referentiebeelden en de technologie van beeldherkenning worden voorzieningen en gebreken per ruimte automatisch geregistreerd en vergeleken met het vereiste kwaliteitsniveau volgens de methode Moeten en Willen.

Octo Technologies demonstreert de mogelijkheden voor toepassing van beeldherkenning voor onderhoud binnenwerk woningen. DWVB laat zien hoe daarbij gebruik wordt gemaakt van de kwaliteitsniveaus met normen en referentiebeelden volgens de methode Moeten en Willen.

Bijeenkomst
Datum:          donderdag 17 oktober
Aanvang:      12:30 uur lunch met broodjes
Start:             13.30 uur start presentaties
Afsluiting:      15:30 uur
Plaats:           Landgoed Leusderend, Leusderend 18 in Leusden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@moetenenwillen.nl. U ontvangt een bevestiging en het volledige programma. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.